PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj
Koristite li usluge ICP
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

„VUKANOVČAR“ – društvo za zaštitu potrošača Međimurja je 22. lipnja 2017. godine pripremilo otvaranje Savjetovališta potrošača Međimurske županije, koje sufinanciraju Međimurska županija i Općina Gornji Mihaljevec i sklopu projekta "Obaviješten ne luta 2017".

Savjetovalište je otvoreno u prostorijama Doma kulture u Vukannovcu (Općina Gornji Mihaljevec). Nazočne je s projektom i radom savjetovališta upoznao voditelj savjetovališta Željko Tomašić, a savjetovalište je prigodnim obraćanjem otvorio načelnik Općine Gornji Mihaljevec Goran Lovrec, istaknuvši da Općina i na ovaj način brine i svojim građanima (potrošačima).

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)