PARTNERI


Radno vrijeme INFO telefona 0800 42 00: Svaki radni dan: 09:00 – 13:00 sati, četvrkom od 15:00 - 18:00 sati, te u radno vrijeme Info centra.

0800/42-00

Pozivi mogući sa svih fiksnih i mobilnih telefona u Hrvatskoj
Koristite li usluge ICP
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Smatrate li da je trgovac nepošteno postupio prema vama, savjetujemo da zaštitu svojih prava potražite na Sudu časti HGK

Obrazac podnošenja prijave možete vidjeti klikom na siku.

DRUŠTVO POTROŠAČA MEĐIMURJA provodi višegodišnji projekt "INFO CENTAR POTROŠAČA" u kojem je jedna od projektnih aktivnosti i "INFO centar" kao prvo i jedinimo mobilno savjetovalište potrošača u Republici Hrvatskoj. Pored navedenog provodimo i druge projekte aktivnosti kao što su seminari, radio emisije itd. 

Prvenstveno ICP želimo podići na puno višu razinu nego je sada kako mi dali potporu i sigurnost Međimurskim potrošačima.  Projekt je vrlo uspješno proveden na korist potrošača Međimurja i Republike Hrvatske tijekom 2020. godine. U 2021 nastavljamo sa provedbom projekta dopunjenog naučenim lekcijama.

Upravo zato pozivamo volontere koji žele učiti, koji žele pomagati potrošačima, jednom riječju koji se žele angažirati za opće javno dobro, dajući svoje znanje, vještine i vrijeme, a k tome su i iz navedenih Općina koje podupiru projekt da nam se jave kako bi na vrijeme mogli kreirati Plan volontiranja, jer bez volontera ni Plan nema smisla.

Okvirno vrijeme početka volontiranja je 01. lipnja 2018. godine, a traje do završetka projekta.

Volonteri se mogu javiti s Motivacijskim pismom na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Volontiranje će se organizirati sukladno Zakonu o volonterstvu.

Potrebne kompetencije: 

 • punoljetnost
 • poznavanje i napredno korištenje OS Windows, posebno Office (word i excel) 
 • kreativno održavanje profila na društvenim mrežama
 • inovativnost i kreativnost
 • prednost - poznavanje stranih jezika - razina mogućnost prevođenja (engleski, njemački, francuski) 
 • sklonost timskom radu

Volontiranje će se organizirati pod vodstvom stručnih voditelja volontiranja.

Željko Tomašić, mag.ing.aedif
Voditelj ICP

0:00
0:00
T-com prigovori
e-mail: prigovori@t.ht.hr
Kada nepravda postane zakon, otpor je obaveza potrošača!  Samo informirani potrošač je zaštićen potrošač!  Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali (Margaret Mead)  Dobra zaštita potrošača nije samo u zakonodavstvu, ona može postići pravdu, stvoriti poštenije društvo i čak spašavati živote. (Helen McCallum)